Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst (tankar)



Mörkret är kommet nu
som en vänlig gammal själ i gamla kläder

och
jag

håller ömsint hans närhet

som ett tyst

välkommen till mig

mörker är så vilsamt
när hösten flyttar in.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om den fina årstid som väntar oss!

Speciellt:

"mörker är så vilsamt
när hösten flyttar in."


Hälsn. Ann
2010-08-06

  Suzy med punkterna
Sköna hösten närmar sig...
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP