Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerligt.



Jag är en salt havsböljande tångbit

Och du är en mamma.

Jag har aldrig vart långt bort från dig.

Jag är bara tonen i en flöjt du aldrig
kunnat följa men mina
melodier har dig i hjärttonen

Som en stadga åt liv.

Rosor röda och törnen, gemensamma frön
över ängarna, mamma.

Och all kärlek.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2010-08-05 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP