Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida, kom hem!


5 månader.



Bredvid, och jag var aldrig närmre sen

att jag inte såg

(dig)

Bakom alla lösa ögonfransar och kitshiga


kommentarer men

du är ju inte här


ju.

saknadsafton.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-05 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP