Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vid mötet.



Sensommar gräset är gult och böjt.

Det följer fingret och axet smälter av mjukhet i handen.

Lagomt hårt för hallon och åkerbär och jag
blir röd om fingrarna.

Så där röd vill jag ha en klänning som passar mig och

så röd vill jag vara om kind och mun där jag
möter dig sent i kvällning.


Även gammal kärlek vill
vara len och vacker.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-06 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP