Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Emelie, min dotter som levt sitt liv i missbruk men nu är på väg till ett liv utan. Som har utstått så mycket men ändå överlevt.


Till dig, Min Eloge. Trasdockan 3

Du har många månar, Kära. Jag såg dem en och en åt gången. Hur kan man ana det lilla hjärtats rörelse i livmodern, hur det kämpar slag efter slag. Jag minns att du var en fena på High fives. Och sedan en fena på att gömma och dölja. Nu önskar jag att jag sett igenom, att jag hört. men jag hör nu. andetagen för nu är du inte liten längre eller tonåring. Du är fri nu, det tog dig nästan hela ditt liv. Kanske du släppt in mig nu även om det finns fasor som aldrig kommer att talas om. Varenda liten centimeter av ditt korta jag är älskvärt. Din haka ska hållas högt. För du är en på tusen. Kära Ett stjärnfall på himlen och en regnbåge. tusen ängars stilla viskningar och varm Choklad. I allafall om jag frågar dina bröder. För mig är du varma vackra händer som vill något och aldrig är sena att röra dotter, detta är till dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-06 19:45



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Den här går rakt in i hjärtat, utan några omvägar.
2010-08-06

  ©Anniz
<3333

Väldigt rart :D
Kram <33
2010-08-06

  Lindalou
Väldigt vackert och ömt skrivet.. Kärleken skiner starkt genom orden.
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP