Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjudande



Sommarvandra sent och
sjön är rödglödgad

jag har mitt hjärta rätt ut mot det.

Hur himlen faller ned mot mina händer,
hur jag fångar.

Hur jag möter kvällning med andetag

av liv.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-07 23:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett underbart möte, naket och känslosamt!!
2010-08-08

  Anders Perols
Väldigt fint diktat
2010-08-08

    ej medlem längre
möter kvällning med andetag av liv

... hur vackert kan det bli
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP