Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
  Xenia Simonoff,  den unga begåvade sandkonstnären från Ukraina


Skapande händer i sand - ett liv i sanden - femte akten


långa unga fingrar
smeker sanden
formar känslorna
skapar tankarna
föder bilderna

de älskande
vill sätta sig på bänken
som en skugga före ljuset

i ljuset sitter de
i sin egen skugga

det och
annat förunderligt
djupt och sorgligt
trollar
den unga flickan fram
med ljus och med sand


Xenia – BRAVO!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-09 11:13



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
varm vind med känsla...tycker om din dikt
2010-08-12

  aol
fötrollande vackert
2010-08-10

  Eva Helene VIP
Föränderligt, förunderligt, förtrollande. Tack Anna M för att vi fick ta del av detta!
2010-08-10

  Mr Lindemann VIP
"Väv mig ljus och väv mig skugga". Väv mig en matta för trötta fötter. Väv mig en dyna för stela leder. Så Väverska väv mig en sjal att värma skuldrorna med "

Kom att tänka på första strofen från en dikt så
2010-08-09

  Anna*
Förunderligt vackert dansar hennes fingrar över ljusbordet berättande sagor som berör utan ord. Suveränt!
2010-08-09

  Ingela Svenson VIP
Skirt som en slöja, vackert som ett slott av glas!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP