Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berguv.


Utan mål men med lust.



Jag vet inte om fjädrarna får
min sång att flyga men
vingarna breder jag ut
inför möjligheten.

Jag har sett dig högt över
glidande i Augustimorgon och
din ton valde vila i mitt bröst.

Jag har lagt mitt till vaknande.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-11 07:50



Bookmark and Share


  melancholia
Augustimorgon.

Berörande man ska ta vara på sina chanser.
2010-08-11

  Fånga dagen
Flytande vacker
mvh Anna-Karin
2010-08-11

  Suzy med punkterna
Underskön text
2010-08-11

  © anakreon VIP
Ord med flykt och värme
Calle
applåderar
2010-08-11

  Anders Perols
Vackra formuleringar här
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP