Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
`Du...!!!


ÖMhet...

När din parfym
och kaffe dofter
ritar din silhuetts spår,
vilket regn inte kan dölja

Vilar min öm kropp
som inte tiden kan läka

Ser på bergen framför mig
stillheten som finns
utanför färgen

Hoppet mitt ska inte dödas
inte lusten och vilja heller
chimera även så
leva flygande ett liv

Fastnar blicken
vilken imma i fjärran
river äntligen huden
slätt, som inte vet njuta ,

Och
låt mig sova i famnens frid
vingar ska växa på mig
överlämnad, ska friheten
flygga över havet…

För den här låten
av Ensamhet
För den här kärlek
av Ömhet…


© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 799 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-08-11 16:09



Bookmark and Share


  Havsbris
vad kul att du säger som det är, tack för dina ord, måste säga att jag kan inte så bra svenska än, och tror jag ska aldrig ska veta som dem födda här, är inte många år jag bor här, så jag gör mitt bästa, tycker jag ahhahahhaha bra att du lär mig, pöss på nosen <3
2013-03-12

    Vad säger ett namn
Påminner faktiskt väldigt mycket om T.S. Eliot. En öm lek med vackra ord i en enda lång, på vissa ställen osammanhängande, mening. Med "låt mig sova i famnens fred" menar du då: låt mig sova i fredens famn
eller: låt mig sova i famnens frid ?
2011-12-25

  Järnkatten
Din penna är din pensel :), mycket vacker...
2011-02-10

  Anna*
Helt underbar! Du är en mästare på ord som berör!
2010-10-10

  Water VIP
"Vackert" är det ord jag får i min tanke när jag läser dina rader
2010-09-17

  Lasseman VIP
Wow!.. tänk, det är så lätt att följa, beröras och känna av dina fantastiska sköna texter... just för att du skriver med hjärtat min sköna.. kramar och applåder Lasse..
2010-09-01

  Eva Langrath VIP
Gott att läsa dig igen dina ord flyter fram i hoppfull ödmjukhet,
2010-08-12

  anits VIP
Vackra berörande rader
2010-08-12

  tom boreland
härligt
2010-08-12

  Maria T
Grattis
Poesi som flyger över
havet med Ömhet och
kärlek
2010-08-11

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-08-11

  aol
mjukt och vackert svävar dia ord över min himmel, tack,
2010-08-11

    ej medlem längre
Du skriver som ingen annan. Så mjukt och vackert.. om känslor ... om hopp och om livet.
2010-08-11

  Aisha VIP
min salta vackra bris...
du ritar spår som inget regn kan dölja....
och hoppet det skall inte dö..!
vackert...smärtsamt....
2010-08-11

  Marduk VIP
Mycket vackert skrivet!
Mycket bra Havsbris
Tack
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris