Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inser att fruktsamheten flytt är det dags att bli stor- i sig själv.


lust och nöd.




riv sönder och slit isär
öppna upp det stilla tysta och dunkelheten

min

sänker sig över pelare och stort blir
djupet

där jag låter mig falla.

Jag är mer kvinna nu när
hormonerna lämnat spegelsalen.

Jag är.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-11 17:26



Bookmark and Share


    kapsyl
Du är.

Jag gillar den! Innerlig.
2010-08-12

    Max Poisé
Vi är!

Imponerad av din text!
Helsnyggt!!
2010-08-11

  aol
sann djup vacker livspoesi,
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP