Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra längtan

Brinn med glädje heta

sjung med röst som bär
om du någonsin har saknat
väntar jag dig här.

Blossa hud och törsten släcka
vandra blickar tätt intill
där i början hösten väcka
lusten inte tiga still.

Runda dina händer kring
mitt mjuka, kullen lyfts
läppar brinner kärlekslåga
dessa som nu kyssts

vackra vackra pojken du
är rest, stolt och stark
evigt namnet ristas in
på hjärtats röda ark.







Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-13 12:06



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Wow! Vackert och nära och sensuellt på samma gång. Gillar ordval och bildspråk.
2010-08-14

    vilgot hellros
fint skrivet
2010-08-14

  Eaglemountains VIP
Vackert och kärleksfullt skrivet


Grattis även till stjärnan i utvalda texter ...
2010-08-14

  Suzy med punkterna
Vacker kärlek skriven
2010-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snyggt! vackert!
Talande kärlekseld!
Längtan trängtan full
när man läst den är det
bara att kasta sig ikull!
2010-08-13

    kapsyl
Jag brukar ha svårt för rim men jag uppskattade verkligen denna. Passion som gör sig hörd. Applåder.
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP