Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lodad




Hur har du höjt
din regnbåge
du som mättade asfalten med regn

Du har släppt alla
svarta möten och begravt
dem

Det är ju bara du som aldrig


hittar hem.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP