Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ögon.


Det är inte hur du har mig

Det är hur vågor träffar stränder, hur
gryningen glider därpå

Och vindarna sänder längtor vidare
hur stjärnor ensamma gå

Det är all längtan i våren och hur
hösten blygsamt träder in

När sedan du slutligen kysser mig
och kallar mig för din.

Som myrlega i värmen
där tankar går i stå

hur ömma händer smeka kan
och vackra himlen blå.

Vinteris och ständig sol
en jojk som ljuder tyst

små små steg i väntan
och läppar som vi kysst

Det är inte hur du har mig,
det är livets längtan all

mäktiga berg som häver sig
och Kärlek som är vårt kall.





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 21:22



Bookmark and Share


  Anders Perols
Vackert skaldat
2010-08-14

  stefan.g
Detta är poesi! Skönta att läsa och hur ljuvligt som helst att ta del av. Tack för läsningen.....
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP