Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig (jag är sargad)



Räds inte blanka svarta
hjärtat mitt

det är rött i kanten av
svårmod.

Pulserande, slag för slag.

Vi har det svarta samman

som en sorgerosett varsamt
vikt och knuten.

Där har rälsar stillat sig

som du

hos mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP