Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där jag blundar.



Vi har resor brutna

brukar inte drömmar skapas så
dit vi aldrig
vandrade
ens i tanken

Du är här nu som en gåva.

Jag bävar förlusten.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-14 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP