Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du (bredvilligen)



Hur vänder tankar vilar växer
men stannar då viljan är skral
hur öppnar dagen hjärtats längtan
där oförståndet räddar val

kontraster brinner väljer hav i tanke
sjunker, famnar viljan heta
var ska jag någonsin finna dig
vart ska jag då leta

Hur hamnade du i bröst i hjärta
när valde vägar gå
hur brann vår heta vilja längtan
när tillät vi det så

Hur hamnar du i handens våta tag
hur räds vi inte ljuset som sig bör
där hemligen vi mötas famnas
tills lågan svartligen dör

vi var bara ett andetag i vind
en dröm en poets fingerdans
och älska dö och vinna kvar
är påhittets sista chans




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-15 00:10



Bookmark and Share


  Anna*
Härlig och vindlande vacker i vers efter vers =0)
2010-08-16

  Elaine.S VIP
En helt underbar dikt, full av liv och lust. Ett skönt skimmer över dina ord som jag inte upptäckte förrän jag läst den här några gånger. Jag tycker mycket om den.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP