Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du Gud


Jag är

glädje,

mildhet,

godhet,

trofasthet,

ödmjukhet,

återhållsamhet,

barmhärtighet,

nåd,

tröst,

försoning,

gemenskap,

givaren


Jag är

den starke,

den självexisterande,

den som uppenbarar sig själv,

den allsmäktige,

den högste,

den evige,

den som förser,

den allvetande


Jag är

skaparen,

skapare av himmel och jord,

härskaren,

mästaren,

Herren,

härskarornas Gud,

frid,

din herde,

tålamod,

rättfärdig,

ständigt närvarande,

läkaren,

ditt baner,

sanningen,

ljuset,

tron,

hoppet,

mer än nog,

fullkomlig,

helig



Jag är

kärlek




Fri vers av jörgen g
Läst 595 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-15 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och: Jag är din bäste vän
2011-08-04

  Maria T
Och störst av allt
är kärleken
2011-07-26

  rebecca d
härligt!
Gott att påminna sig!
han är allt som är gott!
2010-08-17

  LovisaCecilia
Jättefint. Skänker tröst.
2010-08-17

  Michaela Dutius
En vacker och mångsidig presentation av en mångsidig Gud
2010-08-17

  Mr Lindemann VIP
Det finins en falang som säger at gud är ordet - då kan denne vara allt detta som du för in här då

Sedan finns det nästa falang som anser att gud är bortom orden - därför kan man bara ta till sig gud via stillhet och i tystnad
2010-08-17

  Anna*
TACK! Underbar beskrivning som jag bokmärker genast.
2010-08-17

  JohannaCarlsson
Den här var verkligen superfin.
Slutet var fantastiskt.
2010-08-17

  Eaglemountains VIP
Han är alltet - tack för denna vackra text

och

grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade texterna ...
2010-08-17

  walborg
Fint att se alla dessa namn på Gud.
2010-08-17

  stefan.g
Bra skrivet Jörgen!
2010-08-16

  Karin Rosberg
behövde jag denna morgon!! så tänkvärd och så långt borta är dessa ord ibland...........Tack!!
2010-08-16

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2010-08-16

  Maiah VIP
Det är en fantastisk beskrivning.... som jag tycker är en tankekittlare
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g