Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar.



Vi är ett förflutet och linjer som följer floder.
Vi är granskogar och levande städer, över ruiner drar vi förbi.

Vad är ett nu?

En hundradels sekund av en tillvaro eller en dag för tidigt.

finns försent eller inte ännu?

Var jag hos dig eller brann vi som
eldstormarna.

Härjade och ödelade vi när våra händer bröt tiden.

Stannade den då.

Vet du inte att jag lever?



ändå fortsätter vi att dö.

Ta mina armar till dina, vi ljuger oss till fåfänga
och ruttnar lika snabbt.

Kyss mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-17 09:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Instämmer med föregående kommentar!! Gillar de 5 sista raderna lite extra.
2010-08-17

    Max Poisé
Dramatisk romantik av yppersta klass! Riktigt bra!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP