Jag vet - versmåttet... Orkar inte - träningsvärk
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet - versmåttet... Orkar inte - träningsvärk



Friskis & Svettis II - bitter eftertanke

På darriga ben och med skakande händer
jag äntligen ser att programmet är slut
Så mycket jag undrar om när det vänder
om jag slutligt med fötterna först bäres ut

Är jag ett offer för falsk propagandra?
En rest från en fruktansvärd trettiotalstid
Jag stannar så upp och hämtar min anda
och rannsakar självet och blir riktigt blid

För ärligen - allt är ej lögner och svek
eller ens "Kraft durch Freude"- tänk
Får väl skylla mig själv och tänka på lek
Varför sitter jag jämt på de tävlandes bänk?




Fri vers av Cinemiracle
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-11-21 17:47



Bookmark and Share


  rebecca d
eller Pilates :)
2005-11-21

    vilsen
roligt skrivet blandat med en hel del allvar, antar jag :)
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle