Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: poetens




Simma i augustinatten



ensam tog han för sig
i augustimörkret

släckte alla ljus
drog in höstsjöluft

lade sig på rygg i sjön

inte ett blad rörde sig
i väntan på gryningen

han låg på svart sjö
kände för den käraste

myriader av stjärnor
dansade med ynglingen


... mormor, vill du pröva ....




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-18 15:19



Bookmark and Share


  Connie
Tårarna bränner under ögonlocken! Den gick direkt in i mitt hjärta!
2010-08-24

  aol
vackert kändes som jag var med
2010-08-22

  Amorina
Mycket vacker! Jag kan se det framför mig när jag läser, känner jag. Känns trolskt.
2010-08-22

    Annika J
En dikt som föder både ro och längtan! Ljuvliga bilder!
2010-08-18

  Ingela Svenson VIP
En vacker bild framkallas på näthinnan!
2010-08-18

  arja savela
Underbart vackert, både ord och bild! Kram
2010-08-18

  Eva Helene VIP
Magi och mystik i ord och bild!
2010-08-18

  Arja Söderfeldt
Spännande!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP