Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.. Allt

trots avstånd

ser man alltid
det vackra

håller ömt
varsamt
tanken

blickar ut
över de
gröna ängar

trots regn
ler lyckan
inombords

bara av tanken
att du finns




Fri vers av ia VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-08-19 19:11



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Fulländad till max !
2011-07-26

  Järnkatten
Underbar kärleksförklaring :)...
2011-03-23

  Julio VIP
Glad och fin text
2010-11-29

    ej medlem längre
Återigen en stark, drabbande text, nu fylld av värme och kärlek..

Tack!!
2010-11-10

  Niclas Petersson VIP
Underbar.
2010-08-21

  Suzy med punkterna
Förtjusande poesi
2010-08-20

  Mr Lindemann VIP
I åtskillnad räknad i avstånd
ömmas bilder av den andre in
naturen gör sig påmind och i den råder
frid

precis som det minnet som gör sog fri av den andre
vilandes i grönskan
i regn växer minnena ifatt tanken om den andre
2010-08-19

  Bodil Sandberg
Här tänks ömma varma tankar !!så enormt fint!
2010-08-19

  issac.a.m
Vacker o Underbart..
2010-08-19

  Emme VIP
En mycket vacker dikt
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP