Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderat om natten.







Vi vill alltid till det yttersta gå
när det innersta borde vara målet ändå.

För det djupet är mycket svårare att förstå
än att vid den brantaste kantens utförslöpa stå.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP