Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90 år


Mormor Ebba är död.


Vilsamt

där vid slutet.

Men smärtsamt,
livet är ju så.

När sena timman slog
vek sig livet till att gå


Rosamt

Har levnaden nu.

Att mötas invid kvällning
bädda för sömn

att sluta leva just så
vore en dröm

Smärtsamt

var stigen din

och timman som aldrig slog
Hur blåste inte höst

hur hög var inte himlar
att sol mörkas är också en tröst

Vila i frid, vart det nu är, kära Mormor.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 21:27



Bookmark and Share


  yta
så väldigt varm och fin kärleksfull text till en älskad mormor som gått bort.
2010-08-21

    Bodil Sandberg
En varm kärlekfull vacker dikt!!
2010-08-20

  Christine Sabel
Så fin kärlek...
2010-08-20

  Gunilla VIP
Kramar dig,
känner med dig.
Din mormor har
det bra nu.
Gunilla
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP