Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla rusning.



Jag är bara

en del av din

fjäder
att

flyga så långt

min själ förmår
jag är

sinnligt delad

och

glidande

jag dansar
högre


än vingar

springer så fort som det går

Jag är mildhöst mot panna och

flera kyssar
än du

kan ge mig och
stillnar i flykten

och rår

över livet mitt någonsin
så mycket

Har trumman så nära

kära

för livet mitt och höjden

allt jag förmår.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-20 21:37



Bookmark and Share


  Bagan
vackert.
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP