Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulla Tilemo



Borde inte eldar slockna för ett liv

så fullt och

borde inte solen skina om
nätterna

för rons skull.

Borde inte marker häva en sorgesam suck

borde inte himlar rämna

om så för sorger skull

Sänker hakan i svårmodligt sinnelag
tänker att jag vet att det blir jag
någon dag.

Sänder alla stjärnebloss och regnbågar i din väg

som jag tassar till min säng

Och väntar en ny morgondag

du är död men det är inte jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh. visste inte. men så fantastiskt du skriver!
2010-08-24

  Christine Sabel
Nej, just det, en liten eller stor del av henne lever i dig
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP