Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rensa - ett nödvändigt ont

Melodi: "O, jag vet ett land där Herren Gud"

 

Ack, jag fått så mången kommentar
att jag rensa må i inboxröret
Tack för breven, snart ska du få svar
när jag återfunnit det som gör'et...
Jag är glad, mycket glad
att du många dikter läser
men jag måste dräpa vissa blad -
sedan kommer svar som kanske jäser...







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 15:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar sång...särskilt på den melodin
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP