Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dis



Idag har gråheten burit
dystra moln
grå tankar färdas som bäst då himlar gråter men jag

jag fällde upp paraplyet och under det

kysste jag dig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-21 23:52



Bookmark and Share


  aol
fint vännen
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP