Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Måna med tack för många fina minnen!




Måna och Örebro - en sorts hommage

Melodi: "Barnatro" (vad annars...)


Örebro, Örebro!
Jag längtar till min vän i Örebro
Barnatro är en sko
som passar extra bra i Örebro...

Kära Måna, har din vägg
kvar sitt trenne raders skägg
där jag skrev en viss sentens om pumpa läns...
Finns i minnet ock en rad
som dig fordom gjorde glad
eller gömdes den i sköna rosors fläns...

Örebro, Örebro
jag längtar till min vän i Örebro
Vänskapsbro är ett lo
som strövar kring helt nära Örebro

Kära Måna, ska vi ej
göra än en tandemgrej
för du har väl inte glömt den diktens Welt...
Kanske kan vi råda bot
på mitt sinne tungt av sot
om vi tänker till och manar fram en kelt

Örebro, Örebro
jag längtar till min vän i Örebro
Karlatro finns hos "sto"
som längtar både vän och kelt, jo jo...

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-22 00:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tackar så hjärtligt och ler mot skriften på väggen! Kära vännen! :)
2010-08-22

  Suzy med punkterna
Härlig läsning
2010-08-22

  aol
vackert vännen
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP