Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först en hommage, sedan en poemvinst - inte illa!




Tävlingen avgjord!

 

 

Grattis Måna! Varför? Jo, du vann!

Nu får skalden gräva djupt i spann...

Ännu någon tid du vänta får

innan vinstpoemet till dig går




Stort tack till alla som kämpade tappert!

 

Det verkade finnas ett stort dike mitt på upploppet,

möjligen ett vattenfyllt sådant...

men efter det doppet ökade farten åter.

 

Om någon tid kämpas det än en gång om ett åtråvärt poem.

Välkommen då!






Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-08-22 12:44



Bookmark and Share


  Asleep
Är alla trasdockantävlingar avgjorda? :)
2010-08-23

  Måna N. Berger
Oj då!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP