Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är-det-så-bön

Gud,

Är det så,
att jag bär rädslan i mitt eget hjärta
att min oförmåga och mitt tvivel är ett hinder
att jag visar andra för lite tillit

Naturligtvis misstänker jag det själv
annars skulle jag ju inte fråga

Om det är så,
(vilket jag alltså tror)
vore det väldigt bra med lite mer hjälp
Förlåt att jag är så otacksam
Jag har ju redan fått så mycket




Fri vers av Cinemiracle
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-11-21 23:32



Bookmark and Share


  eee
Vi får alltid komma till Honom och be om mer!
Du är inte otacksam......
Ja, detta med tillit till andra människor och till Gud är inga lätta grejer, men du är en kämpe, vilket får mig att le och så även Gud tror jag.
2005-11-22

  rebecca d VIP
tillit är den egenskap man får när man utövar den...tugga på den, du...
du är så härlig med dina öppna ärliga böner, som berör genom sin ärliga nakenhet och därför att man känner igen sig....
2005-11-22

  Cinemiracle
Frågetecknen bortopererade ;-) Tack för synpunkter!
2005-11-21

    ej medlem längre
gillar den här. är inne på samma spår som jag själv är. har så mycket att tacka för men, men ändå vill man mer...

rent textmässigt stör jag mig på "?" det märks ändå att det är frågor du ställer.
2005-11-21

  Wretling
" Förlåt att jag är så otacksam
Jag har ju redan fått så mycket "
bra skrivet som ger en tankeställare!
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle