Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner själar som älskar men där sjukdom förgör.


Vänner.



Jag har sett hur han rusar

som tjuren med hornen i pannan
hur hans

sinne krafsar i den våta marken och
rödögat hans

när natten mörkret faller på.

Orden är hårda som sten och krossar livsglädje i hans väg

Hon står tom och stilla mot det hårda

Saknad och medömkan och oändlig kärlek

ristar ord i slungande

eldstormar, gråt sväljs och förhärdar

hur

hur

härdar de ut?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-22 18:49



Bookmark and Share


  yta
Oerhört stark
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP