Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläddrar bland blad


Snart har kroppen hunnit fram till hyn

Jag torkar mina tårar från den


Du är försvunnen

I all oändlighet


Älskar i smyg en yngling
Som bara råkar bära på ett jordklot på sitt eget sätt

Han är väl inte vid sina sinnens fulla bruk

Varför alltid en sådan?



Från fönstret vetter igen en halvmulen dag

Den syns inte från fjärran


Den har egentligen aldrig börjat...





Duvslagen dör sakta bort


Jag bläddrar bland blad av sensommar


Väntar på att allt skall falla


Möta mark som blir våt
Som igen torkar


Fattar inte hur den orkar...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 668 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-23 10:15



Bookmark and Share


  blaite
Vackert
2010-08-25

    Melona
igenkännbar känsla.
tycker om bilden av:

"Duvslagen dör sakta bort


Jag bläddrar bland blad av sensommar


Väntar på att allt skall falla"
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75