Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihåligdag


Varje minut har nått fram

Morgon är nådd

utan att kännas

Du är här igen


Varken viljan eller velandet har funnit fram

Varken utspäddheten eller den överfulla känslan

Varken galenskapen eller den åtrådda och hatade realismen

Ej heller jag




Du är precis som jag









Ihålig dag




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-04 10:51



Bookmark and Share


  blaite
va fint
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75