Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Ibland när jag ligger uppe,
så minns jag dig.
Mina läppar ler,
men ibland kan tårarna rinna.
Bara en liten tanke av dig
får mig att bli berörd.

Men nej,säger jag
Ingen tanke åt honom
inga tårar,inga minnen
För ibland gör det ont,
smärtan går inte att beskriva.

Men ändo så tänker jag på dig,
fast jag kanske inte borde.
Tankar som är förbjudna
Tankar som bara är mina




Fri vers av Manal
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-07-07 02:31



Bookmark and Share


  Leyla
ibland undrar man verkligen om självtortyr inte är den skönaste känslan?
2004-07-13

  Rider_on_the_Storm
att jag känner igen det så väl. bra skrivet...
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal