Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske lindrar det


Om

Om vi alltid möts på halva vägen.

Då slipper en av oss åka hela vägen tillbaks.



...ensam




Övriga genrer av Sören
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-22 12:18



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vilken enkel lösning din tanke innebär!
2005-11-23

  Karin I
bra, det fick mig att tänka till. gillar det.
2005-11-23

  Wäppling
Du är bäst, pappa! :)
2005-11-22

  Daniel_78 VIP
mm berörande tankar
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören