" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bara fortsätter och fortsätter - "tills döden skiljer oss åt"-löftet - är ingenting mot detta -




... på krigsstig mot evigheten ...

 

dotter och mor
mor och dotter

hon halva seklet rundat
jag nästan dubbelt opp

och hämnden
och hatet florerar


(hatskrifter från poeter mot poeter
på denna sajt
en skugga blott)




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-26 15:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
all läsning handlar om läsaren - om Dig!
2010-08-26

  stenen/ Yv Ericsson
idag sade jag, när någon lämnade arbetsplatsen p.g.a. några otvättade tröjor,
"det är inte konstigt att det är krig bland människorna"
jag håller mig undan min far. då han inte kan acceptera vissa egenskaper med mig..
oj. förlåt. detta skulle inte handla om mig.
men din text påminde mig. och jag kände vanmakten.
2010-08-26

  Eva Helene VIP
Sorg och vanmakt . . .
2010-08-26

  Lavinia Röd
Ja, det där med mammor och döttrar kan vara ett kapitel för sig. Hoppas ni kan gräva ner stridsyxan snart.....
2010-08-26

    ej medlem längre
Det är oförskämt att utsätta en gammal människa för detta!
Kvinnor i den åldern borde veta bättre!
Jag önskar jag kunde göra ngt amer konkret än bara ge dig en cyberkram!
2010-08-26

  vera gade VIP
navelsträngen med sina två fästpunkter ...
2010-08-26

  Nanna X
jag röker fredspipa. sänder en rökring (på låtsas, men jag menar allvar.)
2010-08-26

  Gunwale VIP
Man blir ledsen! Och man börjar undra..? Men själarna behöver inte gå ihop, bara för att man är barn och förälder...
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP