Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brydd.


Jag är ju ett samlande
av gammal bråte

små stumpar av historia en
sagobok som glömts och
plast återvinning.

Tidningar sorteras nogsamt efter datum.

Det elektriska har slängts för länge sedan.

Tick tack.

Ett helt liv i sorteringspåsen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP