Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivandet

 

Att skriva dikter och texter, är som att kliva in i en skådespelarroll. Och man kan skriva hur säkert som helst.

 

När man sedan ska försöka recensera sitt eget skrivande, är det lätt att man blir otroligt osäker på vad man håller på med.

 

Eller hur känns det för dig?




Övriga genrer av Cris
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-28 13:16



Bookmark and Share


  Jack_iX
Att vara profet i sitt eget land är svårt att tänka kreativt o klart rörande egna ord är ännu svårare som jag därför hellre lämnar till publiken o läsare att bedöma, som inte snurrar in sig i min ord så som jag gärna gör, utan publiken o läsare ser på orden just som de skall ... ord, dikt. prosa !

De egna orden kan ofta komma från en inre egen känsla eller intryck som kan vara svåra att bedöma om man själv så skall göra. Publik o läsare däremot upplever o skapar sig egna bildera än poetens/författarens känslor.

Tänkvärda ord dina ord ... som får en fundera !
2010-08-30

    tramp
nja jag stapplar mest fram tycker jag...skrivkramp eller tunghäfta skulle nog en skådespelare uttryckt saken
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris