Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dricker kaffe ihop.



Jag är bara en vanlig människa och
jag älskar precis som en sån
här väntar inga överraskningar
ändå är jag naken i bersån.

Du ler när du hittar mig
jag vet du ser mig som förut
vi är detsamma genom livet
det är bara ålder som slår bakut

Mina kyssar är lika varma
din hand känns van över min kropp
för kärlek är det inte vackerhet som behövs
utan tro och massor av hopp

Det behövs gränser som passeras
tidiga dagar med varandra
vardagar som gnatas sönder
och en vilja att vandra

Ditt hår är grått som mitt
våra händer fårade av åren
men ändå blossar vår kärlek till liv
som gräset tidigt om våren.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-28 17:54



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleken kan aldrig bli för gammal. Fint skriftat.
2010-08-30

  Lina Olivia
Härlig!
2010-08-28

  Arja Söderfeldt
Vackert!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP