Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad (gringråt)



Jag vet att du plockar Chili
Det regnar på dig som på mig men

du är där och jag är här

250 mil bort

Ser du samma måne som jag dotter?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-28 19:47



Bookmark and Share


  yta
Jättefint skrivet av en mor som älskar sin dotter.
2010-09-01

  aol
vackert vännen, gillas
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP