Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att få bli stulen


en gång i tiden var det någon som tog mig
: på allvar

jag saknar det där tagandet än idag
och jag undrar vart det tog vägen

kanske skulle det kunna uppstå igen
om jag gav mig av
om jag gav avkall på vardagen
liksom att jag gav upp allt och gick iväg
kanske reste halva jorden runt
eller hela för all del

det kunde ju vara så att någon kom
och tog mig i australien. på väg mot usa




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-02 13:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fy fadderullan vad bra! Den sparar jag!!!
2010-09-08

    ej medlem längre
Det finns olika sätt att bli tagen *S*
2010-09-02

  Catharina Edin VIP
Hoppet lever. Rolig text med toppenslut -
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP