Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor finns..ju.


Jag har tvättade lakan över mitt sträck
där du fångar mig och tankar flyger väck
och du snurrar mig som jorden mot allt
du är dans och månskens nätter tusenfallt

Vems är sagan som ligger i min mun
vilka leker i kärleksfyllda rum
om det inte är vi vem kan det vara då
om det inte är du och jag vem kan älska så?

Du är rummen som jag rör mig i
du är vildmark som jag går
över jorden rör vi
vi är allt sagor förmår

För vem kan säga att sagor inte finns
vem kan nollförklara oss
vi är det som ingen trodde kunde leva
som en stjärnas sista bloss




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-03 23:24



Bookmark and Share


  aol
som en sannsaga
2010-09-03

  Sonja Sidorow Lapington
du gör sagan sann!
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP