Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadspuls.

Hur har trottoarerna sitt svarta

 

Solen har brunnit där och stegen    har tystnat

och

 

här hör man ljuden från livet när

månen och himlen är för ljusa och gardinerna aldrig behöver                

          dras för

 

 

                                                        alla rörelser  

 

har stelnat innanför de svarta ramarna.                    

                                                         Jag har stigit upp det har jag

 

många gånger

 

 men jag har aldrig klätt på mig.

 

Jag har vart naken då jag trummat

 

Mörker och eldsken behöver inga kläder. 

 

 

 

 

                               Jag är vilsam ändå.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-03 23:35



Bookmark and Share


  aol
vacker färgstark poesi
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP