Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgarnas hemlige agent på poeter.se!!

ALLT tyder på, att, REINFELDTS borgarMAFFIA, har, på ett infamt sätt, infiltrerat, vår poetiska HEMVIST!! Genom att EN ,"TROJANSK", HÄST, utbasunerar sinnesrubbade texter TILL STÖD för den rödgröna mesalliansen vill man UNDERMINERA poeternas tilltro till denna. INGEN vill ju förknippas med en politik som FÅR STÖD av dylikt PLADDER!! Riktigheten i denna misstanke, UNDERSTRYKS av att, ju oftare sagde INFILTRATÖR, publicerar sina texter, desto mer MINSKAR stödet för MONAS gäng!




Prosa av papillon
Läst 535 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-09-04 16:59



Bookmark and Share


  aol
skrattar , men sant har du
2010-10-20

  Lavinia Röd
Hahaha! Det var det ROLIGASTE jag läst på LÄNGE!
2010-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Själv vill jag överhuvudtaget inte bli förknippad med politik.
Är man inte apolitisk kan man inte vara apostolisk.
Vägra rösta!
2010-09-06

  Caprice! VIP
OCH ju NÄRMARE vi, KOMMER denna ÖDESdag desto SKRIKigare blir inFILTrationen. Och EFTERåt, oavSETT hur det GÅR komMER åtminstoNE Jag att VARA helt och FULLkomligt PLAKAT!

TACK för ett ORD fastÄN, mångfaldigat i, RÄTTan TID! ;-D
2010-09-06

    ej medlem längre
Väldigt bra avslöjande beskrivning av "ULVEN" i fårakläder (!) Dock tycker jag att du borde ha PRESSAT mer på (parenteser) och "citationstecken" för att därmed, totalt, ha SABBAT språket och "läsupplevelsen" (?) och GARANTERAT en röst på de borgliga i valet (!) För agenten i fråga är ju SANNOLIKT avlönad av moderaternas partikansli och lyckas, "tyvärr", MYCKET BRA med sitt UPPSÅT! Och det är ju VI, "HÄRNERE" som sedan kommer att få dras med KONSEKVENSERNA när folk inte RÖSTAR SOM VI VILL!!!
2010-09-04

  Lena Krantz VIP
Ha ha, underbart!

Tack för ett gott skratt!
2010-09-04

    ej medlem längre
*asgarvar*
Valsatir där sanningen ligger begravd bakom skrikiga versaler
som avslöjar ursprunget.
Som jag brukar säga: sticker man ut sin haka så får tåla smällarna!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon