Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärlek
tillägnad david bowie...

 




wild is the vind


som löven faller, in i hösten
driver daggen vidare, närmare
griper tag om det vilda i ditt hår
din kyss, där som kyssar bor
nära läppars väsen, driver sältan
det mörknar tidigare nu
växlar tid, snart är natten här
och kysser drömmarna, vilda




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-04 20:33



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Mm mm I like it!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP