Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetslinjen

sommaren försvann i jobbdimma

hemma igen tog det sex dagar innan fönsterbelysningen tändes och tv:n sattes på

själv blev hon inte påsatt

sex dagar och nätter utan avkoppling

uppkopplad följer hon nyheterna

tretton dagar kvar

hon har redan valt

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 22:20



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Man får hoppas att det inte bara var jobb under sommaren utan att du fick lite härlig solning och annat pyssel i trädgården :)
2010-09-22

  aol
vilket fint komplement till min dikt arblinjen
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan