Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tagit liv. Ingen oskuld finns kvar.


Sanning.

Brinn din vackra låga
frusenhet ger liv och
jag har aldrig knäböjt

närmre än nu.

Har jag inte vaknat så

väcker mig

den


ut mot.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-08 10:14



Bookmark and Share


  Marduk VIP
Fantastiskt skrivet!

Har läst flera gånger
Kan inte förstå varför jag
faller för dessa rader
speciellt de första fyra raderna
Den väcker något inuti mig

vackert och poetiskt skrivet Yrre
Applåderar och bokmärker
tack!
2010-09-12

  aol
starkt
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP