Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hopkrupen.

Bli buret mitt hjärta

värmt av närhet till ro

Se längre, räckvidd är stor i kärlek

haven har en horisont av löften.

 

 

Men just nu, håll mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-09-09 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar, gillar, gillaaar
2013-02-09

  Elaine.S VIP
Vilsam förtröstansfull läsning, tycker väldigt mycket om den första raden...
2010-09-09

  etthjärtaäralltidrött
Fantastiskt fint, varm kram till dig.
2010-09-09

  Fånga dagen
Mycket vackert och kärleksfullt
kram Anna-Karin
2010-09-09

  bellairutan
bra. kort. men bra. fint. och bra.
2010-09-09

  Margithe VIP
så varm och vacker
2010-09-09

  Junitvillingen
Mycket vackert skaldat med en sista rad som blir "pricken över i". Härligt!
2010-09-09

  Quasimodo
Det stora och mäktiga av liv och kärlek kan skrämma vettet ur en, skönt då att bara få vara, omhållen!
2010-09-09

  ULJO
Vacker och enkel poesi. Mer tillkrånglat än så behöver det inte vara.
2010-09-09

  thyra
Mycket enkelt och fint!
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP