Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vafan man måst ju skryt.



Här över vandrar timmarna förbi
jag är ensam i en stad av skog
här finns inga vacker affärer
ingen pizzeria eller krog

Här ser man Norrsken över ostörd himmel
man kan räkna stjärnor om man vill
här ser man horisonter
och jag kan inte sitta still

Mitt hörn av jorden
andas åker och fallna löv
små vilda bäckar
här vill jag dö

Du är välkommen hit närhelst du vill
följa dagar och små stråt
du kan skratta så mycket du kan
här välkomnas även gråt

Här har jag min vila min
dag och alla mina år
om du kommer hit
så är det detta som du får

En dag i frid och frihet
en dag som är din
jag ska ge dig dagens dofter
och ett blå som utav lin.

Man måste dela med sig och jag
har inga pengar inget guld
men av allt det som naturen ger
är min plånbok full

Så vila tryggt inatt, här finns ett
ensamt rum
för dig att famna om du vill
ett lugn som gör dig stum.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-11 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP