Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundersamt.



Mitt regn är ett fallande av år.
någon gång blir också jag en pöl
att hoppa i.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-14 07:16



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underfundigt härlig. =)
2010-12-17

  Anders Perols
Poetisk liknelse
2010-09-14

  Peter Matsa
Skön som bara den, konstnärlig och några stänk melankoli med en glimt av humor.
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP